Brf Orangeriet är det första av Jutabos tre nya områden i Norra Hallsås. Totalt handlar det om ett 60-tal radhus där varje område får sitt tema med anknytning till hållbart boende. I Orangeriet byggs fjorton brf-radhus och temat är gemenskap. Det blir små avstånd, personlig webmötesplats och ett gemensamt växthus.

Brf Orangeriet blir ytterligare en spektakulär del av populära Norra Hallås i Lerum. De fjorton radhusen placeras runt en bergskulle som blir en naturlig gård för lek och umgänge. Där finns också det gemensamma växthuset där alla är välkomna att odla.

Brist på radhus
– Sedan tidigare finns hyresrätter, brf-lägenheter och villor i Norra Hallsås. Nu bygger vi fjorton brfradhus, säger Sven Henriksson, vd för Jutabo. Det är brist på nyproducerade radhus, så vi räknar med stort intresse från i första hand unga, miljöintresserade barnfamiljer även från Göteborg och kranskommunerna. Vårt koncept att bygga med öppen planlösning ger bra ytor för såväl trevligt vardagsliv som umgänge.

Träffa grannarna direkt – på webben
Alla köpare erbjuds att berätta lite om sig själva och sina drömmar om hur det ska bli att bo i Brf Orangeriet. Mäklaren hjälper till med en selfie och sen publiceras uppgifterna på orangeriet.jutabo.se och blir en trevlig presentation i ord och bild av alla som ska bli nya grannar.

Mer info
Arkitekt för Orangeriet är Mikael Sonnsjö. Radhusen säljs av Fastighetsbyrån i Lerum, mäklare Martin Jönsson. Mer info om Brf Orangeriet finns på orangeriet.jutabo.se. Jutabos övriga pågående och kommande projekt presenteras på jutabo.se. Se också norrahallsas.se.

För mer information kontakta Sven Henriksson, vd, tel 070-373 83 10, sven.henriksson@jutabo.se

Jutabo Bostadsutvecklaren
Vi utvecklar bostäder med inbyggd livskvalitet. Det innebär att vi anskaffar mark, tar fram gestaltning, leder planprocessen tillsammans med kommuner och bygger själva bostäderna. Allt med omtanke om dem som ska bo i husen och den miljö de ska leva i. Vackert boende ger trivsel.

Senaste nytt