VILL DU KÖPA LÄGENHET I GÖTEBORG MED OMNEJD?

Vi bygger bostadsrätter i radhus och i flerbostadshus. Detta är våra mest aktuella projekt som säljs och/eller byggs just nu. Klicka på de gröna knapparna för att bland annat få kontaktuppgifter till mäklare och närmare information om lägenheterna.

BRF ORANGERIET I NORRA HALLSÅS, LERUM

Vi bygger för gemenskap! 17 radhus omsluter varsamt en liten bergskulle, här får alla närhet till både grannar och natur. Avstånden är korta och bekvämligheten stor med bland annat carport i markplan på varje hus. Med öppen planlösning och ett gemensamt växthus kommer både barn och vuxna ha lätt att hitta vänner.

BRF VÅRVINDEN OCH BRF SOMMARBRISEN, MÖLNDAL

Tänk dig att bo i en grönskande stadspark med charmig växling mellan höga och låga bostadshus. Stallbacken ligger på promenadavstånd från Mölndals centrum. Husen har balkonger och terrasser med kvällssol och utsikt åt väster.

BRF NATURLYCKAN I NORRA HALLSÅS, LERUM

Högt där uppe på toppen av Norra Hallsås har Brf Naturlyckan en fantastisk utsikt ut över dalgången. Talltopparna blir nästan som en rabatt nedanför de stora fönstren. Ljuset flödar från båda håll genom lägenheterna med sina öppna planlösningar och stora fönsterytor.