Söker du nybyggd lägenhet eller parhus i Göteborg eller Lerum?

Vi på Jutabo utvecklar just nu bostadsrätter i form av parhus eller lägenheter i Göteborg och Lerum. Våra bostadsrätter är prisvärda, smart planerade och omges av vacker miljö. Här presenterar vi de nyproduktioner i Göteborg eller Lerum som byggs just nu. Se våra Kommande projekt om du är intresserad av att köpa parhus eller lägenhet i Göteborgsregionen i framtiden.

MJUKA BÖLJAN I NORRA HALLSÅS I LERUM

I Mjuka Böljan bor du bekvämt mitt i naturen utan att behöva lägga alla pengar på att bara bo. 16 prisvärda bostäder med äganderätt i 16 parhus. Fyra av dem får en övervåning, övriga en suterrängvåning. Alla har entré i markplan med sikt genom fönstren i vardagsrummet och stora balkonger. Inomhusmiljön karaktäriseras av smart planering och hög kvalitet i design och materialval. Jutaboklass, helt enkelt. Du får tomt, adress med eget gatunummer och plattbelagd entré med en egen liten uteplats, perfekt för en sommarfika med familjen.

BRF STAMHUSEN I NORRA HALLSÅS I LERUM

Norra Hallsås är ett unikt område i populära Lerum. Stamhusen tas fram för dig som vill bo bekvämt och ekonomiskt i en lite mindre lägenhet med nära till både naturens och storstadens utbud av aktiviteter. Ett bra alternativ för förstagångsköparen! Varje lägenhet får egen uteplats.