Intresserad av nybyggda bostadsrätter i Göteborg, Lerum eller Mölndal?

Här presenterar vi våra kommande nybyggen i Göteborg och Lerum. Du kan också göra intresseanmälan för information om när försäljningen för respektive nybygge startar. Jutabo utvecklar hållbara och prisvärda bostäder med vacker arkitektur och alltid nära kollektivtrafik. Klicka här för mer information om aktuella projekt.

Näsets kyrka

Det är ont om lägenheter på Näset i västra Göteborg. Vilket bland annat gör det svårt för den som vill bo kvar i området när villan blivit för stor. Men nu utvecklar vi på Jutabo 65 nya bostadsrätter nära Näsets kyrka.

BOSTADSRÄTTER I LERUMS CENTRUM

Vi planerar för cirka 100 brf-lägenheter mitt i Lerums centrum, ett välkommet tillskott i kommunen. Läget invid Säveån och Tingshuset ger en trevlig inramning och fin boendemiljö.

STAMHUSEN I NORRA HALLSÅS

Norra Hallsås är ett unikt område i populära Lerum. Stamhusen tas fram för dig som vill bo bekvämt och ekonomiskt i en lite mindre lägenhet med nära till både naturens och storstadens utbud av aktiviteter. Ett bra alternativ för förstagångsköparen! Varje lägenhet får egen uteplats.

MJUKA BÖLJAN I NORRA HALLSÅS

Radhus varsamt placerade i skogsslutning med soligt och härligt söderläge i natursköna Norra Hallsås. Här i den dramatiska naturen har ett område med vackra och välplanerade bostäder vuxit upp. Mjuka böljan blir en fortsättning på det.