BRF SÖDERÅSEN

Vilket är Lerums bästa läge? Vi på Jutabo tycker Åsenvägen i södra Lerum förtjänar den titeln. Därför skapar vi nu BRF Söderåsen, 58 bostadsrätter på 2, 3 och 4 rok, med olika planlösningar och i olika prislägen.

På den högt belägna tomten skapar vi tre byggnader, Panoramahusen i norr och Terrasshuset i söder. Här finns bostäder för de flesta som vill ha en nybyggd bostadsrätt i Lerum. Den som vill lämna villan för ett mer ändamålsenligt boende hittar rymliga lägenheter med vid utsikt mot Aspen och över samhället. För förstagångsköparen eller den växande familjen finns smart planerade och prisvärda lägenheter i bästa Jutobaklass. I projektet ingår orangeri och odlingslotter skapade i samarbete med Växtrum i Lerum, så ta med dina gröna fingrar! Butiker, service och kommunikationer finns en kort promenad bort. Nära till allt, alltså.

Byggfakta

Antal lägenheter: 58
Storlek: 2-4 rok
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Arkitekt: Semrén & Månsson
Säljstart: September 2020
Status: Försäljning pågår

Intresseanmälan

Jag är intresserad av en bostad i Brf Söderåsen.

Önskad lägenhetsstorlek

Vi använder dina uppgifter endast för att registrera ditt intresse för det aktuella projektet och kommunikation i samband med försäljning. Uppgifterna sparas bara så länge din intresseanmälan är aktuell. Uppgifterna används av Jutabo AB och den mäklare som ansvarar för försäljningen.

Jag godkänner ovanstående villkor.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.