LERUMS CENTRUM

Detaljplanearbetet har startat för utveckla flerbostadshus i Lerums centrum med ca 80 bostäder och lokaler i bottenvåningen, granne med Tingshuset och Säveån.

Den vackra miljön med parken vid Tingshuset och Säveån som kommer att omge de nya husen ska även i fortsättningen vara en tillgång för alla i Lerum. Placeringen är helt centrumnära med Lerums station på bara några minuters promenadavstånd. Service och handel finns tvärs över gatan, liksom vårdcentralen. Det blir två hus med 5-7 våningar med lägenheter i de flesta storlekar och lite större för dem som lämnar villan för ett nytt och bekvämt boende. Bostäderna på de översta våningarna kommer att ha en vidsträckt utsikt. Parkeringsfrågan löses med underjordiskt garage.

Byggfakta

Antal lägenheter: Cirka 80
Storlek: 2-5 rok, 50-110 kvm
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Arkitekt: Semrén & Månsson
Säljstart: Hösten 2025
Status: Planering pågår

Intresseanmälan

Ja tack, jag vill ha information om Lerums Centrum när projektet tar form och inför försäljningsstarten.

Jag är intresserad av

Vi använder dina uppgifter endast för att registrera ditt intresse för det aktuella projektet och kommunikation i samband med försäljning. Uppgifterna sparas bara så länge din intresseanmälan är aktuell. Uppgifterna används av Jutabo AB och den mäklare som ansvarar för försäljningen.

Jag godkänner ovanstående villkor.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.