NÄSETS KYRKA

Många vill bo på Näset, i vacker miljö nära havet. Hittills har dock villaboende varit i stort sett det enda alternativet. Det tänker vi på Jutabo ändra på.

Många vill gärna bo kvar i sitt välbekanta område när barnen flyttat ut och villan blivit för stor. På Näset i Göteborg är det lättare sagt än gjort, pga brist på lägenheter. Därför utvecklar vi nu flerbostadshus med bostadsrätter vid Näsets kyrka, ett stenkast från småbåtshamn och badplats, nära till service och vård och med goda förbindelser in till centrala Göteborg. Vacker arkitektur ser till att byggnaden passar väl in i sin lokala miljö. Alla lägenheter får stor balkong eller uteplats och hög kvalitet på material och utrustning. I anslutning till detta projekt utvecklar vi även ett hyreshus med BMSS-boende.

Byggfakta

Antal lägenheter: ca 39
Storlek: 2 – 4 rok
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Arkitekt: Semrén & Månsson
Säljstart: Våren 2022
Status: Planering pågår

Intresseanmälan

Ja tack, jag vill ha information om Näsets kyrka när projektet tar form och inför försäljningsstarten.

Jag är intresserad av

Vi använder dina uppgifter endast för att registrera ditt intresse för det aktuella projektet och kommunikation i samband med försäljning. Uppgifterna sparas bara så länge din intresseanmälan är aktuell. Uppgifterna används av Jutabo AB och den mäklare som ansvarar för försäljningen.

Jag godkänner ovanstående villkor.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.