fbpx Skip to content
Original Image

Eller kanske bo kvar?

Modified Image

Flytta till Näset?

Ett helt nytt sätt att bo på Näset

OBS! Projektet är just nu under omarbetning

Det finns många goda skäl att vilja bo på Näset. Nära till hav, båtliv och bad och samtidigt med staden inom bekvämt räckhåll. En dröm för barnfamiljen och perfekt för dig som tröttnat på storstadslivet. Men också en plats man gärna vill bo kvar på, även om den gamla familjevillan blivit för stor.
Därför är vi på Jutabo glada över att nu kunna erbjuda en helt ny boendeform för området: Brf Kompasshusen, med ca 30 bostadsrättslägenheter på 3 – 5 rok vid Näsets kyrka. Säljstart planeras under hösten 2025.

Husen

Brf Kompasshusens tre byggnader är i fyra våningar. Vindslägenheterna högst upp håller ner totalhöjden och ger husen en skala som stämmer bättre med den omgivande småhusbebyggelsen. Burspråk och balkonger ger den tegelklädda fasaden variation. Under husen finns parkeringsmöjligheter för ca 40 bilar.

Gård och närområde

De tre byggnaderna omsluter en ombonad gård med grönytor och träd. Norr om Brf Kompasshusen finns en öppen torgliknande yta mitt emot ett nybyggt hyreshus i samma stil och med Näsets kyrka i öster. 

Omgivningarna

Kompasshusen ligger i ett gammalt, lugnt och barnvänligt villaområde. Lekplats finns om hörnet och flera förskolor och en kommunal skola i närheten. Vårdcentral och annan service är bara en kort resa bort med bil eller via goda kollektivförbindelser, liksom Frölunda Torg, ett av Göteborgs mest kompletta köpcenter.

Livet nära havet…

Närheten till havet och skärgården är kanske det som sätter starkast prägel på livet på Näset och det som skapar mycket av områdets dragningskraft. Här finns gott om badplatser när sommaren är som hetast och ständigt skiftande havsnära naturupplevelser under resten av året.

…och båten

För många göteborgare är båtlivet en viktig ingrediens i tillvaron, en ständig källa till upplevelser och avkoppling för hela familjen. Kanske har du redan en båtplats i närheten som du inte vill flytta ifrån? Om inte: som boende i Kompasshusen kan du öka dina chanser att få gång- eller cykelavstånd till båten. 

INTRESSEANMÄLAN

Ja tack, jag vill ha mer information om Brf Kompasshusen och vill bli kontaktad av mäklaren Marie Guregård på Nytt Hem när projektet säljstartas.

Jag är intresserad av:
Vi använder dina uppgifter endast för att registrera ditt intresse för det aktuella projektet och kommunikation i samband med försäljning. Uppgifterna sparas bara så länge din intresseanmälan är aktuell. Uppgifterna används av Jutabo AB och den mäklare som ansvarar för försäljningen.

Vi reserverar oss för ändringar och felaktigheter.

Bostadsväljare
Lista bostäder
Hus Rum Area Avgift Pris Status
Rotera
Rotera

    Visa bostadslista
    Hus Rum Area Avgift Pris Status

    Bostadsfakta