Välkommen till Lindblomsallén!

Högklassiga och naturnära bostadsrätter i sköna Sävedalen.
Vi på Jutabo har övertagit projektet Lindblomsallén efter Seniorgården och ser fram emot att förverkliga det. I ett grönskande, parkliknande område kommer vi uppföra luftiga och välplanerade bostäder med trygghet och kvalitet i fokus.
Ett lugnt boende med utsikt över Säveåns dalgång och nära till allt.

Projektet är under planering och mer information kommer närmare säljstarten. 

Intresseanmälan

Vad kommer först, människan eller huset?

För oss på Jutabo är svaret givet. Människan står i centrum, och hus som inte fungerar för den som ska bo där är alltid ett misslyckande. Men människor och deras behov och förväntningar är olika.

Olika hem för olika människor

En ung person som köper sin första bostad vill ha funktion, trivsel och pengar över. Småbarnsfamiljen vill ha rätt antal rum till rätt pris i trygg miljö. Den som lämnar ett villaboende vill ha plats för både favoritmöbler och barnbarn, och gärna grön utemiljö. Därför har våra bostadsprojekt alltid genomtänkta målgrupper. Hela processen, från markanvisning till försäljning, baseras på en klar idé om vem som ska bo i huset. Därför är Lindblomsallén i Sävedalen ett projekt som passar oss perfekt.
Referensprojekt: Brf Tomteberget, Bygrindsvägen Lerum.

Bostäder som funkar

Genom att göra genomtänkta val kan vi skapa bostäder som stämmer med människors behov, önskningar och resurser. Bostäder som verkligen fungerar och gör det under lång tid är ett långsiktigt och hållbart bidrag till samhället.