Tidslinje
naturlyckan160520

Senaste nytt

Vi sparar träden och berget

Hela Norra Hallsås präglas av ”med naturen runt knuten”. Det ställer krav under bygget – inga träd får tas ned om de inte är i vägen för själva huset. Berget ska också finnas kvar, så mycket som möjligt! Huskropparna får anpassas till de förutsättningar som finns. Som en instruktion till arkitekterna finns en vision för […]

Läs mer

Välkommen hem

 

Vi tror på att skapa boende som det känns härligt att komma hem till men för ett pris som gör det möjligt att inte enbart sitta hemma. Resa, träna, shoppa, sommarstuga – det finns mycket härligt man kan lägga sin inkomst på. Vi tycker att det ska finnas en balans och försöker ge er en rimlig boendekostnad.

Det här är ett fantastiskt hus med ljusa, moderna och öppna lägenheter med spektakulär utsikt. Ett hem med hög kvalitet mitt i den dramatiska naturen men bara fem minuter från Lerums centrum.

Här kan du ladda ner Prospekt.pdf och Bostadsfakta.pdf

Våra lägenheter

 

2 rok

Långpromenad i skogen, heldag hemma i pyjamasen eller bara njuta av middagen på balkongen, ackompanjerad av fågelkvitter och en fantastisk utsikt?
Läs mer!

2 rok

Sjunka ner i soffan efter en lång arbetsdag eller helgfrukost på balkongen i flera timmar? Bo mitt i fantastisk natur med nybyggd bekvämlighet och snillrik arkitektur.
Läs mer!

3 rok

Mitt hem är min borg, brukar det heta. Kanske betyder det att man samlar kraft hemma för att klara resten av dagen ännu bättre?
Läs mer!

1rok

Tänk om trädgården skötte sig själv. Slippa gräsklippning och rensa ogräs men ändå få det lummigt ända fram till uteplatsen? I Brf Naturlyckan bor du mitt i fantastisk natur och du behöver ingen sekatör.
Läs mer!

1rok

Som om vyerna och himlen på utsidan inte räcker, här är en härlig etagelägenhet med öppet mellan våningsplanen i vardagsrummet. Det ger en otrolig rymd, en dröm för den som vill ha något alldeles extra.
Läs mer!

1rok

Vilken lägenhet blir din? Undersök vilken lägenhet på vilken position som passar din smak. Här har du planritningen för alla fyra våningarna.
Läs mer!

Arkitekten har ordet

 

Byggnaden utgörs av fyra smala och sammankopplade huskroppar som har hittat sin plats i landskapet på en brant bergskant. Den omsluter ett par mindre kullar och bildar på så sätt en skyddad gårdssida mot söder och väster och en utsida som öppnar sig mot det stora landskapet med långa utblickar mot Säveåns dalgång.
Trapphus och entréer ligger på gårdssidan. Intill den egna lägenheten vidgar sig loftgången och bildar en uteplats som kompletterar balkongen på utsidan. Trä är det dominerande materialet utvändigt, men bearbetning och behandling skiftar från den vindpinade utsidan till den mer förfinade gårdssidan och loftgångens ribbverk.

Mikael Sonnsjö

Området

Norra Hallsås
Norra Hallsås är unikt i Lerum. Här i den dramatiska naturen har ett område med vackra och välplanerade bostäder vuxit upp. I Norra Hallsås finns allt för dig som gillar skogsliv, från promenader, löpning och cykling till bärplockning, fiske och klättring. Du kan uppleva skogen direkt från balkongen eller utanför dörren. Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av skogens majestätiska lugn. Samtidigt är det nära till centrum och pendelstationen, men för våra köpare blir det ännu närmre eftersom en elcykel ingår i priset. För den som föredrar lokaltrafik finns goda förbindelser med busshållplatsen centralt placerad. Mitt i området ligger också den populära förskolan, byggd med högsta miljöklassning. Ett område att leva i.

Elcykel på köpet
Åka och handla fredagsmys eller bada i Aspen, med elcykel har du hela Lerum vid dina fötter. Allt du behöver finns på cykelavstånd och tack vare elmotorn går det lika bra ta sig hem upp för backen även när du inte är på topp. Att cykla är så klart bra för hälsan och dessutom sparar man miljön. Det bidrar vi gärna till.

Ring mig på tel