fbpx Skip to content
Original Image

MED NATUREN
RUNT KNUTEN

Modified Image

NATURSLINGAN
DITT NYA HEM

Välkommen till

LIVET I DET GRÖNA!

Vill du bo bekvämt nära naturen i en ny och fräsch bostad där du och din familj rår över er själva? Där det är nära till höstens svampställen och skogen är ett äventyrsland för barnen året om? I så fall är Naturslingan i Norra Hallsås något för dig.
Här kommer åtta parhus att byggas, med 16 friköpta bostäder i två plan. Läget är fantastiskt, i en skogsklädd sluttning med orörd natur in på knuten. Ändå är det nära till shopping, service och kommunikationer.

FULLBOKAT

Intresset är stort och samtliga bostäder är redan bokade.
Välkommen med en intresseanmälan för att ställa dig i kö för eventuella avbokningar.

10 FRIKÖPTA PARHUS PÅ 114 KVM I TVÅ PLAN MED SUTERRÄNGVÅNING

Vill du ha 4 eller 5 rum och kök? I Naturslingans suterränghus bestämmer du själv om du vill fokusera på öppna ytor eller fler rum. Suterränglösningen gör det mesta av den branta tomten. Terrassen har direkt kontakt med grönskan utanför och som tillval finns möjlighet till en altan på nedre plan.

6 FRIKÖPTA PARHUS PÅ 132 KVM I TVÅ PLAN MED ÖVERVÅNING

Den perfekta bostaden om du och din familj behöver lite mer plats. Om du fördelar utrymmet på 5 eller 6 rum och kök väljer du själv. Genomsikt och stora fönster ger gott om ljus. Balkongen har direkt kontakt med grönskan utanför.

VILL DU VETA MER?

I så fall, ladda ner vår broschyr med mer fullständig information, bofaktablad, tekniska specifikationer och mer. Om du vill göra intresseanmälan direkt finns ett formulär att fylla i längre ner på denna sida!

ATT BYGGA I HARMONI MED NATUREN

Att bygga i Norra Hallsås ställer speciella krav både på arkitektur och byggnation, eftersom det finns ett uttalat krav på att bostäder i området ska uppföras på naturens villkor. Läs mer om hur vår arkitekt Mikael Sonnsjö tagit sig an utmaningen.

”Ditt boende handlar inte bara om bostaden, utan också om var den finns.”

GOTT OM PLATS FÖR HELA FAMILJEN. NATUREN FÅR DU PÅ KÖPET!

Naturslingan har något att erbjuda de flesta som vill ha ett hem med trivsel och kvalitet. Men kombinationen av välplanerade bostäder och naturen runt knuten gör kanske ett boende här extra lockande för barnfamiljen. Eget rum åt alla, gott om sociala ytor och skogens äventyrsland utanför dörren. Allt du och din familj behöver.

VÄLJ DITT NYA HEM!

I vår Bostadväljare kan du välja den parhusbostad på Naturslingan som passar dig bäst, ladda ner bofaktablad samt göra intresseanmälan.

Vi reserverar oss för ändringar och felaktigheter.

Bostadsväljare
Lista bostäder
Hus Rum Area Avgift Pris Status
Rotera
Rotera

  Visa bostadslista
  Hus Rum Area Avgift Pris Status

  Bostadsfakta

   Bostadsväljare
   Lista bostäder
   Hus Rum Area Avgift Pris Status
   Rotera
   Rotera

    Visa bostadslista
    Hus Rum Area Avgift Pris Status

    Bostadsfakta