fbpx Skip to content

Våra parhus utmed den böljande bergsryggen tar vara på lägets kvaliteter och färgsättningen speglar och förstärker närheten till naturen.

Mikael Sonnsjö, Sonnsjö Arkitektkontor

Arkitekten har ordet

”Naturslingan handlar mycket om att hantera tomtens speciella utmaningar och möjligheter. Våra åtta parhus med bostäder i två plan utmed den böljande bergsryggen tar vara på lägets kvaliteter. Entré och uteplats vänder sig inåt mot entrégatan medan vardagsrum, matplats, balkonger och terrasser har direktkontakt med orörd blandskog i sluttningen. Färgsättningen speglar och förstärker närheten till naturen. Bostäderna fokuserar på långa genomsiktslinjer och gott om ljusinsläpp.”

Naturslingan exteriör

Mikael Sonnsjö, Sonnsjö Arkitektkontor

Naturslingan interiör

BEBYGGELSE I HARMONI MED NATUREN

UTEPLATSER, BALKONGER OCH TERRASSER

Närheten till naturen skapar värden som vi varit noga med att tillvarata på Naturslingan. Därför har alla bostäderna gott om utemiljöer, i form av uteplats vid entréer och balkong eller terrass mot skogens lugn. I suterränghusen finns dessutom möjlighet att välja till en stor altan på nedre plan.

Två plan i suterräng

Som all annan bebyggelse i Norra Hallsås är Naturslingan skapad för att harmoniera med naturen, inte inkräkta i den. Därför har området två typer av hus, anpassade efter var dom ligger. Där krönet är som brantast tar suterränghusen vara på lutningen. Även entréerna mot gatan är på olika höjd beroende på det exakta läget. Allt för att inkräkta så lite som möjligt på den naturliga miljön.

Detaljer som räknas

Bostäderna på Naturslingan byggs utifrån ett kompromisslöst kvalitetstänkande som syns i detaljerna. Därför har bostäderna material och detaljer i hög klass, som golv i ekparkett och klinker i badrum och hall. Ett kvalitetstänk som också har med hållbarhet att göra: våra hus ska leva och fungera under lång tid.

Naturslingan nr 2 - 32

I vår bostadsväljare hittar du det hus som passar dig bäst. Dessutom bofaktablad som du kan ladda ner.

Vi reserverar för ändringar och felaktigheter.

Bostadsväljare
Lista bostäder
Hus Rum Area Avgift Pris Status
Rotera
Rotera

    Visa bostadslista
    Hus Rum Area Avgift Pris Status

    Bostadsfakta