fbpx Skip to content

DITT NYA HEM PÅ 114 KVM

Friköpta suterränghus på Naturslingan

Av Naturslingans 16 bostäder har 10 stycken en lösning med suterrängvåning. Boytan är på 114 kvm, fördelad på 4 eller 5 rum och kök beroende på ditt val. Genomsikt från entrén ut genom de stora fönstren i vardagsrummet, varifrån du också når din terrass med naturen som utsikt. Som tillval finns också möjligheten till ytterligare en stor altan på nedre plan.

VÄLJ DITT NYA HEM!

I vår Bostadväljare kan du välja den parhusbostad på Naturslingan som passar dig bäst, ladda ner bofaktablad samt göra intresseanmälan.

Egen parkering med carport

Norra Hallsås är vid det här laget ett moget bostadsområde med kollektivtrafik på plats. Men bilen är ändå viktig för många av oss. På Naturslingan ligger parkeringsplatserna tvärs över gatan från entréerna bara några meter bort. Alla hus har två p-platser, varav en med carport där laddning av elbil är möjligt som tillval.

UTEPLATSER och BALKONGER

På Naturslingan är du nära naturen hemma. Bostäderna har uteplats vid entrén, perfekt för fika och konversation med grannarna. Du får även terrass mot skogens lugn och dessutom finns som tillval en större altan på nedre plan.

”Våra parhus utmed den böljande bergsryggen tar vara på lägets kvaliteter och färgsättningen speglar och förstärker närheten till naturen.”

MIKAEL SONNSJÖ, SONNSJÖ ARKITEKTKONTOR

Material EXTERIÖR

Parhusen är anpassade till det kuperade skogslandskapet, träd sparas eller återplanteras och klippblock lämnas om möjligt på sina ursprungliga platser. Färgsättningen och valet av de exteriöra materialen harmonierar med omgivningarna, och fasaderna har synlig trästruktur.

woodwall

Gör dina egna val

Husens grundläggande inredningsstandard är hög, men det finns möjlighet att göra andra val.
Det kan till exempel handla om val av vitvaror eller klinker, och du gör valen i samråd med byggentreprenören under resans gång.  Med andra ord, du har goda möjligheter att skapa just det hem du vill ha på Naturslingan.

Köket på bilden är Vedum Maja Skogsgrön.

Material INTERIÖR

Vi på Jutabo tycker det är viktigt att använda interiörmaterial av hög kvalitet i våra projekt. Så har vi självklart tänkt även i de fina parhusen på Naturslingan.

parkett_1024

Parkett

Bra golv är en upplevelse för både ögat och den bara foten. På Naturslingan är ekparkett standard.

bankskiva_1024

Bänkskiva

Antracitgrå laminatskiva som standard. Välj till bänkskiva i tex svart natursten som ger slitstarka arbetsytor och en vackrare köksmiljö. 

kakel_1024

Kakel

Kakel av hög kvalitet är en av de detaljer som lyfter hela upplevelsen av ditt hem. Kaklet på bilden är tillval.

VÄLKOMMEN TILL GRANNSKAPET!

Naturslingan tar sitt namn från gatan området ligger vid, som mycket riktigt är en vändslinga där vägen tar slut längst i sydväst i Norra Hallsås. Här finns plats för trevligt umgänge grannar emellan, och varje bostad har två parkeringsplatser, varav en i carport, bara rakt över gatan.

Vi reserverar oss för ändringar och felaktigheter.

Bostadsväljare
Lista bostäder
Hus Rum Area Avgift Pris Status
Rotera
Rotera

    Visa bostadslista
    Hus Rum Area Avgift Pris Status

    Bostadsfakta