REFERENSPROJEKT

I takt med att verksamheter kommer igång och bostadsrätter fylls med människor övergår projekten till att bli referenser. Det är här vi visar att vi lever upp till vår byggfilosofi och våra mål om anpassning till köparna, hållbarhet och projektens placering.

BOSTADSRÄTTER I LERUMS BÄSTA LÄGE

Har du ett nytt läge i livet? Då finns en bostad för dig i Brf Söderåsen. 58 bostadsrätter i två olika hustyper och i olika prisklasser i Lerums bästa läge, några minuters promenad från centrum med butiker, service och kommunikationer.

FRIKÖPTA PARHUS PÅ NATURSLINGAN

Vill du ha ett alldeles eget hem med naturen runt knuten? Naturslingan är 16 friköpta parhusbostäder på 4/5 rok och 5/6 rok i en skogsklädd sluttning i Norra Hallsås i Lerum. Här kan du och din familj leva livet i det gröna!

BRF STAMHUSEN
ETT BOENDE MED PLATS FÖR DITT LIV

Brf Stamhusen i Norra Hallsås, Lerum är för dig som vill ha plats för hela ditt liv och ändå pengar över till annat än att bara bo. De 47 bostadsrätterna är smart planerade, med öppen planlösning. Alla rum du behöver med kompromisslöst hög kvalitet, men till lite lägre pris. Brf Stamhusens båda hus ligger bland tallkronor, skapade för att passa in i visionen om Norra Hallsås som ett område byggt på skogens och kullarnas villkor. Här bor du lugnt, inte bara nära naturen, utan mitt i den. Samtidigt har du busshållplats och parkeringsplatser utanför dörren och bara en kort resa till centrala Lerum.

BRF ORANGERIET
ARKITEKTUR MED INBYGGD GEMENSKAP

Brf Orangeriet är byggt för gemenskap. Alla hus har sin entré från gården och en uteplats med utgång direkt från köket. Som gjort för grannfika! Det är en trygg miljö där de som bor och lever i de 17 husen sätter sin prägel på området. Husen har öppen planlösning där det är lätt att umgås och ha ett trevligt vardagsliv. Tack vare skjutdörrar i glas är den rymliga balkongen som en förlängning av köket och rummet innanför. Varje hus har egen carport med plats för två bilar – kan det bli mer bekvämt? Cyklar, vinterdäck, pulkor mm ryms i förrådet som också ligger i markplan.

Brf Sommarbrisen, Mölndal
Detaljerna som gör skillnad

Vad spelar bredden på en list för roll? Vi är övertygade om att det är helt avgörande, helheten består av detaljerna och utan omsorg om dem blir det inte bra. Det är därför vi valt kakel till badrummen med stor noggrannhet, lagt riktig parkett och har induktionshäll i våra kök. Detaljerna spelar roll.

Brf Vårvinden, Mölndal
PRISVÄRD KVALITET OCH ESTETIK

Vi tror på att skapa boende som det känns härligt att komma hem till, men för ett pris som gör det möjligt att inte enbart sitta hemma. Hemligheten är smart planerade men lite mindre lägenheter, men utan kompromisser när det gäller kvalitet. I Vårvinden fick även de minsta lägenheterna induktionshäll och diskmaskin.

Brf Naturlyckan, Lerum
Vackert boende på naturens villkor

Norra Hallsås i Lerum är ett område som ställer speciella krav på det hus som byggs där. Där är det naturen som bestämmer, så mycket som möjligt av berghällar och gamla träd ska bevaras eller kunna återställas när byggen är avslutat. I Brf Naturlyckan omsatte vi de principerna i praktiken. Resultatet blev ett prisvärt boende med fantastisk utsikt, mitt i naturen.

BRF TOMTEBERGET, LERUM
LÄGENHETER MED VILLAKÄNSLA

De tre husen på Tomteberget utvecklades speciellt för köpare som vill lämna sin villa för en bekväm och lättskött lägenhet. Villakänslan finns ändå kvar tack vare stor balkong eller terrass med gott om plats för växter och trädgårdsmöbler. Läget, mitt emellan Stamsjön och Lerums centrum, stämmer med vår filosofi att alltid bygga nära kommunikationer och skräddarsytt för de boende.

STALLBACKEN, ÅBY I MÖLNDAL
BOSTÄDER OCH UPPLEVELSER

Åby var ett tidigt och storskaligt projekt som utvecklades och drevs av oss på Jutabo, fram till själva byggandet. Det handlade om förnya travbanan och samtidigt skapa ett bostadsområde i direkt anslutning. I projektet samarbetade vi nära med både Mölndals kommun och Åby Travsällskap.