REFERENSPROJEKT

I takt med att verksamheter kommer igång och bostadsrätter fylls med människor övergår projekten till att bli referenser. Det är här vi visar att vi lever upp till vår byggfilosofi och våra mål om anpassning till köparna, hållbarhet och projektens placering.

Brf Vårvinden, Mölndal
Prisvärd kvalitet och estetik

Vi tror på att skapa boende som det känns härligt att komma hem till men för ett pris som gör det möjligt att inte enbart sitta hemma. Hemligheten är smart planerade men lite mindre lägenheter, men utan kompromisser när det gäller kvalitet. I Vårvinden har även de minsta lägenheterna induktionshäll och diskmaskin.

Brf Naturlyckan, Lerum
Vackert boende på naturens villkor

Norra Hallsås i Lerum är ett område som ställer speciella krav på det hus som byggs där. Där är det naturen som bestämmer, så mycket som möjligt av berghällar och gamla träd ska bevaras eller kunna återställas när byggen är avslutat. I Brf Naturlyckan omsatte vi de principerna i praktiken. Resultatet blev ett prisvärt boende med fantastisk utsikt, mitt i naturen.

BRF TOMTEBERGET, LERUM
LÄGENHETER MED VILLAKÄNSLA

De tre husen på Tomteberget utvecklades speciellt för köpare som vill lämna sin villa för en bekväm och lättskött lägenhet. Villakänslan finns ändå kvar tack vare stor balkong eller terrass med gott om plats för växter och trädgårdsmöbler. Läget, mitt emellan Stamsjön och Lerums centrum, stämmer med vår filosofi att alltid bygga nära kommunikationer och skräddarsytt för de boende.

STALLBACKEN, ÅBY I MÖLNDAL
BOSTÄDER OCH UPPLEVELSER

Åby var ett tidigt och storskaligt projekt som utvecklades och drevs av oss på Jutabo, fram till själva byggandet. Det handlade om förnya travbanan och samtidigt skapa ett bostadsområde i direkt anslutning. I projektet samarbetade vi nära med både Mölndals kommun och Åby Travsällskap.