Tidslinje

Livebilder

Webcam

Klicka här för livebilder.

Senaste nytt

sommarbrisen

Sommarbrisen växer fram

Byggarbetet på Sommarbrisen flyter på som beräknat. Den som passerar Stallbacken då och då ser att huset successivt växer våning för våning. Inflyttning planeras till kvartal 1-2, 2018. Vackra fasader Sommarbrisen är etapp 2 i Jutabos projekt på Stallbacken. Grannhuset Vårvinden blir klart under våren 2017. Sammanlagt i de två husen blir det 148 lägenheter […]

Läs mer

Välkommen hem

Vi tror på att skapa boende som det känns härligt att komma hem till men för ett pris som gör det möjligt att inte enbart sitta hemma. Resa, träna, shoppa, sommarstuga – det finns mycket härligt man kan lägga sin inkomst på. Vi tycker att det ska finnas en balans och försöker ge er en rimlig boendekostnad.
Det här blir hus som är omsorgsfullt ritade både utvändigt och inne i lägenheterna, ned till de viktiga detaljerna. Allt för att du ska få ett boende med hög kvalitet. Det ska kännas härligt att komma hem.
Här kan du ladda ner Bostadsfakta.pdf

Våra lägenheter

1 rok
Stallbackens 1:or finns i tolv olika utföranden. Här bor man bekvämt med bland annat diskmaskin och fransk balkong. Öppen planlösning med plats för både soffa/säng och matbord, även i de minsta lägenheterna.
Läs mer!

2 rok
Tvårumslägenheterna finns i tjugofem olika utföranden. Alla har terrass eller balkong där man njuter av morgon- eller kvällssol. Ekparkett, kök med induktionshäll och helkaklat badrum förberett för egen tvättmaskin.
Läs mer!

3 rok
Alla 3:orna har gavelläge med utsikt åt tre håll. Här kan du få både terrass och balkong med gott om plats. Funktionell planlösning ger generösa ytor. Kök med inbyggnadsugn och induktionshäll, gott om förvaring.
Läs mer!

1rok
Härlig planlösning för samvaro och dessutom stor balkong eller terrass som ger radhuskänsla. Gästtoalett, badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare.
Läs mer!

Vilken lägenhet blir din?

Undersök vilken lägenhet på vilken position som passar din smak. Här har du planritningen för alla sju våningarna. Läs mer!

Arkitekten har ordet

”De två lamellbyggnaderna ramar in den västra delen av Åby Stallbacke. Mot öster vänder de sig in mot området där övriga bostadshus kommer att stå friare i parkrummet. Byggnaderna förhåller sig genom sin trappning både till de högre och de lägre husen. Mindre byggnader i trä vid entréerna delar in rummet mellan husen med en välkomnande småskalighet. Det dominerande materialet är tegel i olika mörka nyanser vilket kommer att stå sig väl över tid mot årstidsväxlingarna i parkrummet. Projektet innehåller välstuderade yteffektiva lägenheter och stora terrasser i västerläge.”

Semrén & Månsson

Området

Stallbacken
Tänk dig att bo i en grönskande stadspark med charmig blandning av höga och låga hus. Stallbacken ligger på promenadavstånd från Mölndals centrum, men egentligen finns det mesta du behöver runt hörnet. Bageri, mataffär, förskola, skola i området och bra kommunikationer som finns utanför dörren. Iögonfallande är den allé som sätter områdets karaktär och som avskiljer Stallbacken från den närliggande travbanan. En annan fördel är att det aldrig har varit lättare att hålla igång eftersom Åbybadet, ishallen, Aktiviteten och flera andra träningsanläggningar och ridhus alla ligger på ett stenkasts avstånd. På promenadavstånd finns dessutom flera fina naturområden som Änggårdsbergen, Åbybergsparken och Safjällets naturreservat.

Klara vardagen utan bil
En viktig del i Jutabos byggfilosofi är att bilen inte är ett måste i framtidens boende. För miljöns och privatekonomins skull ska våra bostäder vara lättillgängliga med kollektivtrafiken. I Stallbacken är det kravet uppfyllt med råge, du når fyra olika busslinjer inom några minuters promenad. För att lyfta fördelarna med kollektivtrafiken så får alla som köper en lägenhet i Brf Sommarbrisen presentkort hos Västtrafik som räcker till minst ett halvårs resor inom Mölndal. Man kan alltså börja sitt boende med att resa billigt, smidigt och miljövänligt. Det är faktiskt viktigt för oss.

Tillvalsportalen

Bänka er i soffan och välj, i lugn och ro, vilka detaljer som ska göra lägenheten perfekt efter er egen smak. Allt är samlat och logiskt upplagt på en snygg hemsida, så glöm böket och letandet i skrymmande kataloger och lösblad med färgprover och utrustningslistor. Tillvalen blir faktiskt ett rent nöje, ett sätt att flytta in lite, redan innan huset är byggt. Det här är det moderna sättet att välja utrustning och tillval till sin lägenhet.Du loggar in på Tillvalsportalen och gör alla val som gör lägenheten till din. Du kan se en tidmätare som visar sista datumet då alla val måste vara gjorda och hur mycket tillvalen kostar. Du kan också ställa frågor härifrån. När alla val är gjorda skickas beställningen. Det är enkelt och säkert.
Tillvalsportalen

Ring mig på tel