Livebilder

Webcam

Klicka här för livebilder

Senaste nytt

varvinden_inflyttning

BRF VÅRVINDEN: SNART INFLYTTNING

Nu har gatuskyltarna kommit upp och buss 753 stannar vid den nya hållplatsen Stallbacken västra. Snart är det dags att packa flyttlådorna och göra adressändring. Signering av upplåtelseavtal I början av februari skriver trapphus 2 (med undantag av lgh 2-1003, 2-1103 och 2-1203) på Upplåtelseavtal. Trapphus 1 skriver på sina avtal i månadsskiftet februari-mars. Tid […]

Läs mer

Välkommen hem

Vi tror på att skapa boende som det känns härligt att komma hem till men för ett pris som gör det möjligt att inte enbart sitta hemma. Resa, träna, shoppa, sommarstuga – det finns mycket härligt man kan lägga sin inkomst på. Vi tycker att det ska finnas en balans och försöker ge er en rimlig boendekostnad.
Det här blir hus som är omsorgsfullt ritade både utvändigt och inne i lägenheterna, ned till de viktiga detaljerna. Allt för att du ska få ett boende med hög kvalitet. Det ska kännas härligt att komma hem.Här kan du ladda ner Prospekt.pdf och Bostadsfakta.pdf

Våra lägenheter

1 rok
Stallbackens 1:or finns i åtta olika utföranden. Här bor man bekvämt med bland annat diskmaskin och fransk balkong. Öppen planlösning med plats för både soffa/säng och matbord, även i de minsta lägenheterna.
Läs mer!

2 rok
Tvårumslägenheterna finns i nio olika utföranden. Alla har terrass eller balkong där man njuter av morgon- eller kvällssol. Ekparkett, kök med induktionshäll och helkaklat badrum förberett för egen tvättmaskin.
Läs mer!

3 rok
3:orna finns som hörnlägenheter och genomgångslägenhet med högt läge. Här kan du få både terrass och balkong med gott om plats. Funktionell planlösning ger generösa ytor. Kök med inbyggnadsugn och induktionshäll, gott om förvaring.
Läs mer!

1rok
Fyrarumslägenheterna har härlig planlösning för samvaro och dessutom stor balkong eller terrass som ger radhuskänsla. Gästtoalett, badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare.
Läs mer!

Arkitekten har ordet

De två lamellbyggnaderna ramar in den västra delen av Åby Stallbacke. Mot öster vänder de sig in mot området där övriga bostadshus kommer att stå friare i parkrummet. Byggnaderna förhåller sig genom sin trappning både till de högre och de lägre husen. Mindre byggnader i trä vid entréerna delar in rummet mellan husen med en välkomnande småskalighet. Det dominerande materialet är tegel i olika mörka nyanser vilket kommer att stå sig väl över tid mot årstidsväxlingarna i parkrummet. Projektet innehåller välstuderade yteffektiva lägenheter och stora terrasser i västerläge.

Semrén & Månsson

Området

Stallbacken
Tänk dig att bo i en grönskande stadspark med charmig blandning av höga och låga hus. Stallbacken ligger på promenadavstånd från Mölndals centrum, men egentligen finns det mesta du behöver runt hörnet. Bageri, mataffär, förskola, skola i området och bra kommunikationer som finns utanför dörren. Iögonfallande är den allé som sätter områdets karaktär och som avskiljer Stallbacken från den närliggande travbanan. En annan fördel är att det aldrig har varit lättare att hålla igång eftersom Åbybadet, ishallen, Aktiviteten och flera andra träningsanläggningar och ridhus alla ligger på ett stenkasts avstånd. På promenadavstånd finns dessutom flera fina naturområden som Änggårdsbergen, Åbybergsparken och Safjällets naturreservat.

Elcykel på köpet
Undrar du fortfarande varför det ingår en elcykel på köpet när du flyttar in i Brf Vårvinden? Jo, vi är övertygade om att det finns många fördelar för dig. Med cykel får du ut det mesta av området, det är så klart bra för hälsan och dessutom sparar man miljön. Det sista är faktiskt viktigt för oss.

Tillvalsportalen

Bänka er i soffan och välj, i lugn och ro, vilka detaljer som ska göra lägenheten perfekt efter er egen smak. Allt är samlat och logiskt upplagt på en snygg hemsida, så glöm böket och letandet i skrymmande kataloger och lösblad med färgprover och utrustningslistor. Tillvalen blir faktiskt ett rent nöje, ett sätt att flytta in lite, redan innan huset är byggt. Det här är det moderna sättet att välja utrustning och tillval till sin lägenhet.Du loggar in på Tillvalsportalen och gör alla val som gör lägenheten till din. Du kan se en tidmätare som visar sista datumet då alla val måste vara gjorda och hur mycket tillvalen kostar. Du kan också ställa frågor härifrån. När alla val är gjorda skickas beställningen. Det är enkelt och säkert.
Tillvalsportalen

Spara

Ring mig på tel