fbpx Skip to content

Naturslingan

i Norra Hallsås, Lerum

Ditt boende handlar inte bara om din bostad utan också om var den ligger. Och Naturslingan ligger bra till, i ett mycket speciellt bostadsområde och en kommun som erbjuder goda möjligheter, både på nära håll och inom kort pendlingsavstånd.

lerum_

Lerum

Från Naturslingan är det nära till Lerums centrum. Där hittar du det mesta du behöver. Här finns ett stort utbud av olika aktiviteter, butiker och service.

pendel_1024

Kommunikationer

Naturslingan ligger bra till för dig som pendlar till Göteborg eller åker kollektivt i närområdet. Järnvägsstation och en bussterminal finns mitt i Lerum. Restid till Göteborg och Alingsås, ca 20 minuter.

shopping_1024

Shopping och nöje

I Lerum finns ett stort utbud av olika aktiviteter, butiker och service. Du kan besöka Vattenpalatset, bowlinghall, bokhandel, klädbutiker, biograf, caféer och det finns ett rikt föreningsliv.

omsorg_1024

Skola, vård och omsorg

Mitt i området ligger den populära förskolan, byggd med högsta miljöklassning. Den kommunala servicen omfattar allt från vård och omsorg till förskola, skola F-9 och gymnasium.

cyklist800

Naturen i Norra Hallsås bjuder in

Du har skogsliv och naturupplevelser precis utanför dörren. Nära till höstens svampställen och skogen är ett äventyrsland för barnen året om.

natur_1024

Bad och natur i Lerum

Naturen är nära överallt i Lerum. Gå genom skogen och följ Säveån som slingrar sig genom Lerum till Aspen. Svalka dig med ett dopp vid badplatsen som ligger underbart med en härlig sandstrand.

Vi reserverar oss för ändringar och felaktigheter.